Vill du bli en del utav Håstensgrillen´s Swedish dream?

Nu söker vi samarbetspartners för att få ut Håstensgrillen till fler platser i Sverige.  Vi söker även en restaurangansvarig till Varbergsrestaurangen, som kommer att ha hand om driften av enheten.

Är ni ett större investmentbolag/entreprenör som tycker om vår idé?

vi söker just nu just er som gillar vårt koncept och skulle vilja samarbeta för att utveckla idén bakom Håstensgrillen.

Vi har ett unikt och nytt restaurangkoncept som sprider glädje och lyckliga stunder till besökarna,  vi har 27års erfarenhet av att utvecklat egna system och tekniker för att få ut maten snabbt och effektivt, vi står för kreativa nya idéer med humor och glädje inom restaurangmat, vilka utgör stor del av företagets själ.

Intresserad att få veta mer skicka gärna ett mejl till boka@rockerspub.se så kan vi boka in en affärsmiddag.

 

Konceptet i korthet

Konceptet är bland de mest kostnads- och personaleffektiva på den svenska marknaden!

Konceptet är tänkt att finnas i fyra storlekar; baby brother, bigger brother, fat brother och godfather. Godfather blir den vi tänkt i  storleken som innehar alkoholrättigheter, då ingår Rocker´s pub i konceptet och det behövs en lokal på 200-250kvm. De första 5 restaurangerna är tänkta att byggas i baby brother storlek 90-120kvm lokal med mindre investeringsbudget. Moderbolaget garanterar en unik och snygg restaurang med ett effektivt kök som tillsammans med vår kunskap innebär att ni ger ut varm, god och mycket mat på kort tid och man blir en restaurang som serverar Sveriges största gatuköksportioner på porslin!

Vi kommer att förbli ett företag som ständigt utvecklar sig, som sticker ut och framför allt har roligt med mycket humor och visioner!

Vi vet att våra förutsättningar finns för att bli framgångsrika och tillsammans kommer vi att skapa the Swedish dream!

När min Mor och Nilsson familjen startade Håstensgrillen´s resa för 27 år sedan, så var det enda målet att bli det bästa gatuköket i Varberg, nu är vår målsättning att bli den bästa och mest innovativa restaurangkedjan i Sverige, vill du vara med?

Wälcome till Håstensgrillens world

Darek Nilsson med familj och personal.

Memories are timeless

Happiness is priceless

Eat - drink - have fun - enjoy life

Wälcome 🥓❤🥓