Vill du bli en del utav Håstensgrillen´s Swedish dream?

Nu söker vi baconchisetagare till Varberg, Karlskrona eller någon annan stad där vi hittar rätt baconchisetagare. Vi söker även en restaurangansvarig till Varbergsrestaurangen, som kommer att ha hand om driften av enheten.

Vi har ett unikt och nytt restaurangkoncept att erbjuda, avtal om lägsta lånet % och med baby brother konceptet bland det lägsta priset att bygga upp en nyckelfärdig restaurangverksamhet, moderbolaget gör dessutom allt åt er, vi har 25års erfarenhet utav branschen och vet vad som krävs för att bli framgångsrika!

Intresserad att få veta mer hur du kan få en egen nyckelfärdig baconkyrka? Skicka din intresseanmälan till boka@rockerspub.se

 

Konceptet i korthet

 Ni behöver inte ha erfarenhet av att varit egna företagare. All utbildning både inom kök och företagsekonomi får ni genom att arbeta på en av våra enheter och utbilda er under tiden som vi bygger er restaurang. När ni sedan anställer personal kommer ni i er tur själva utbilda personal, alternativt kan även moderbolaget hjälpa till att utbilda personal!

 Konceptet blir bland de mest kostnads- och personaleffektiva på den svenska marknaden!

Konceptet kommer att finnas i fyra storlekar; baby brother, bigger brother, fat brother och godfather. Godfather blir den enda storleken med alkoholrättigheter, då ingår Rocker´s pub i konceptet och det krävs en lokal på 200-250kvm. De första 5 restaurangerna kommer att byggas i baby brother storlek 90-120kvm lokal. Moderbolaget garanterar en unik och snygg restaurang med ett effektivt kök som tillsammans med vår kunskap innebär att ni ger ut varm, god och mycket mat på kort tid och ni blir en restaurang som serverar Sveriges största portioner på porslin!

 Vi ordnar förmånliga lån till er via Länsförsäkringar Bank och baby brother-konceptet kommer att göra att ni är skuldfria inom 5 år!

 Ni behöver inte riskera era privata tillgångar i avtalet. Det enda ni pantsätter är er investering i er egna firma samt restaurangen.

 Ni kommer att äga era egna maskiner och utrustning. Ingen leasing eller andra kostnader tillkommer, allt ifrån er egen korvbil till kortmaskiner och kassor!

 Inga marknadsföringskostnader! Vi sköter all reklam!

 Ni behöver inte ha restaurangutbildning eller erfarenhet av branschen!

Moderbolaget sköter er bokföring och hjälper er med råd kring er ekonomiska planering. Vi hjälper också till med skatt och investeringsstrategier!

 Ni kommer få bli en del av ett företag som ständigt utvecklar sig, som sticker ut och framför allt har roligt!

 Efter att de 5 första restaurangerna är etablerade, kommer nästkommande enheter erbjudas endast till de anställda!

  Ingen baconchisare kommer att kunna äga mer en 1 enhet, "The Swedish Dream" innebär för oss och är även själen i moderbolaget att man skall nöja sig när man uppnått framgång och bara njuta utav den!

 Vi som moderbolag vill ge er absolut bästa förutsättningar för att bli framgångsrika och tillsammans kommer vi att skapa the Swedish dream!

 Vi söker i första hand inte er som redan är framgångsrika utan er med stor motivation som vill nå framgång!

 Oavsett om du är en mindre investerare så kommer vi att hjälpa dig att lyckas!

 

När min Mor och Nilsson familjen startade Håstensgrillen´s resa för 25år sedan, så var målet att bli bästa gatuköket i Sverige, nu är vår målsättning att bli bästa franchisebolag med mest nöjda franchisetagare i Sverige.

Välkomna med er intresseanmälan!

Wälcome

Darek Nilsson med familj och personal